Abonnemang

Obs spel endast med "non marking" tennisskor, inga joggingskor!
( OBS ENDAST "NON MARKING" INOMHUSTENNISSKOR! INGA UTOMHUSSKOR ELLER SKOR MED SVARTA SULOR! SPELA INTE I SKOR SOM DU KOMMER OCH GÅR I, BYT OM I HALLEN!)

PM FÖR ABONNEMANG I KRONPRINSHALLEN ÅR 2016

Abonnemangsförfrågan sker via kansli@kronprinsenstk.se eller via "Kontakta KrTK" eller per telefon 0709-38 55 55.

Hallens öppettider

Måndag-Torsdag: 07.00-22.00
Fredag-Lördag: 07.00-21.00
Söndag: 07.00-22.00

Speltider

Abonnemanget avser hela timmar (jämna) på samtliga banor. Klubbens verksamhet styr tillgången på lediga abonnemangstider för nya abonnemang.

Uppehåll

Sommaruppehåll 16-06-20 - 16-08-15.

Betalning

Observera att abonnemanget gäller hela innesäsongen år 2015/16, men betalningen delas upp i två betalperioder.

Avbokning

Avbokning av abonnemangstimme görs av abonnenten via KrTKs hemsida samt via telefon. Om speltimman bokas av någon annan så återförs motsvarande kostnad för löstimmesspel till abonnenten. Ju tidigare timmen avbokas desto större är sannolikheten att den bokas av annan spelare.

Reservation

Klubben reserverar sig för att någon timme under perioden kan komma att tas i anspråk för tävlingsspel eller annan verksamhet som klubben ansvarar för. Speciellt gäller det abonnemang fredag - söndag. Timmen ersätts då med motsvarande kostnad för löstimmesspel.

Abonnemang i KrTK-hallen förutsätter medlemskap i klubben.